tyralamyra

fettisdagen

Publicerad 2013-02-12 22:59:21 i Mina tankar,

Yes. Idag har jag poppat i mig två, JA TVÅ! äckligt goda semlor. 
Ligger nu i sängen och har ångest över det, jag skötte mig så fint hela dagen och åt bra och nyttig mat. 
Ajaj...Men imorgon, som jag sagt i några månaders tid nu, så ska jag tammesjutton börja träna och leva ett nytt och sunt liv. Jag är inte sugen på att se ut som en valross på stranden i år. Förra året fick jag panik några veckor innan man kunde börja hänga på stranden, så jag sprang varje dag tills slutet på sommaren då jag blev förkyld en längre tid. Visst, det gav resultat, men jag är typ 10ggr större nu känns det som. Så nej, nog om det. Imorgon ska jag starta mitt nya liv med ett spinningspass på kvällskvisten! 
 
Annars dååå. Den här dagen har varit dryg och jobbig, mitt humör har varit upp och ner. Jävligt lättirriterad osv!
Den som jag har att tacka till att det humöret vände är min fina Padda, king på träningen nu ikväll. Älskade hjärta. Får så mycket beröm och kommentarer att dom knappt tror att det är samma häst som dom sett förut osv. Jättekul att höra, det värmer i en gammaltants hjärta! Ha-ha. 
 
Nu ska jag dra ihop en träningslista på spotify, sen får en film avsluta den här dagen!
Godnatt på er! 

Livet pågår någon annanstans

Publicerad 2013-02-11 21:54:35 i Mina tankar,

Tänkte att jag skulle börja blogga igen, har tänkt på det länge men aldrig tagit tag i saken. Som med allt annat i mitt liv just nu, skjuter allt framför mig. Men snart så, snart är det dags för studenten. Jag kan ju hoppas för min egen skull att jag börjar ta tag i livet då iaf..haha. Tragisk. Nä. Men, tänker mycket på vad det ska bli av mig, fast så tänker väl alla som inte har någon plan framför sig. Jag funderar iallafall på att försöka ta mig till stockholm, jag har ju sagt det i många år att jag ska bo där en vacker dag. Även fast jag kanske har tappat mig helt på vägen, men jag kanske ska följa mina föredetta eller om det nu är mina framtida drömmar. Vilket som, det måste väl visa sig. 
 
Jag ska ta mig till skolan imorgon iallafall. Jag har inte varit där sen i onsdags, så är ganskaaaa så uttråkad nu. Och anledningen till att jag ej varit i skolan är för att jag åkt på en dryg jävla ögoninflammation! Men imorgon får folket fan leva med att de kan bli smittade..haha..Jag tror det ej ska vara någon fara, värre är väl att det ser ut som jag storgråter när jag går ut, det är ju inte bara så att tårarna rinner utan ögonen är helt röda också.
 
 
Nääää, nog om detta! Jag tänker börja blogga igen. Jag tror det kan vara bra för min just nu tankspridda knopp.. Haha...just nu....Har alltid varit en liten hyperaktivt, dryg, snorunge som ingen orkat med. Men nu ska jag ta ett bad! På återseende! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela